Zoeken
Menu

Gebruik onderstaande link om de vacatures te bekijken
vacaturebank:

 

 

Inloggen voor gebruikers

VRIJWILLIGERS VACATUREBANK

De afgelopen tijd hebben wij bij het Vrijwilligers Informatiepunt hard gewerkt aan het vernieuwen van onze vacaturebank. Wij zijn blij u te kunnen melden dat wij nu een beta-versie online hebben. Wij verwachten dat de volledige versie in januari 2019 klaar is.

 

Vrijwilligerswerk doen
Als u vrijwilligerswerk zoekt, dan heeft u keuze te over!
In onze vacaturebank staan namelijk zo’n 200 vacatures van organisaties in Katwijk, Rijnsburg en Valkenburg. Om het zoeken makkelijk te maken kunt u de vacatures filteren op activiteit.  U kunt zelf reageren op interessante vacatures. Wij sturen uw reactie weer door naar de organisatie. Zij nemen dan contact met u op!  (hier kunnen soms een paar dagen overheen gaan)

Heeft u vragen neem dan contact met ons op of kom langs tijdens een van onze spreekuren.

 

Als organisatie een vacature plaatsen
Maak uw organisatie en vacatures zichtbaar
Om vrijwilligers te werven kunnen maatschappelijke organisaties gebruik maken van onze vacaturebank.  Potentiële vrijwilligers kunnen in de vacaturebank zelf - of met hulp van ons - zoeken naar passend vrijwilligerswerk. Beschrijf de vacature zo wervend mogelijk, spreek mensen aan op hun vaardigheden en probeer in de eerste zin de interesse van een vrijwilliger te wekken. Omschrijf wat het werken bij uw organisatie zo aantrekkelijk maakt. 

Het is momenteel nog niet mogelijk om uw eigen vacatures te beheren.
Wij verzoeken u uw vacaturetekst te mailen aan  vip@welzijnskwartier.nl zodat wij de vacatures voor u kunnen plaatsen.  

Als er een reactie binnenkomst op uw vrijwilligersvacature sturen wij deze aan u door. U kunt dan zelf een kennismakingsgesprek met diegene plannen om te kijken of er van beide kanten een match is.

Weet u nog niet goed wat u precies wilt gaan doen in het vrijwilligerswerk?

Maak dan een afspraak voor een persoonlijk gesprek. Daarin kan bekeken worden welke talenten en vaardigheden u hebt en welke mogelijkheden er zijn. Wij helpen u graag verder.