Zoeken
Inloggen voor gebruikers

Welkom op de Beursvloer!

 

De digitale beursvloer is een 'marktplaats' voor maatschappelijke organisaties en bedrijfsleven in Katwijk, Rijnsburg en Valkenburg. Het brengt vraag en aanbod van vrijwilligerswerk bij elkaar. Wat de een over heeft of wil bieden, kan voor een ander heel interessant en wenselijk zijn. Organisaties vragen niet naar geld maar naar kennis, materiaal, faciliteiten, creativiteit of gewoon extra handen! In principe gaat alles met gesloten beurs

 

Bent u naar iets op zoek? Heeft u iets aan te bieden?

Schrijft u zich dan in! Dit kan door in de linkerkolom op deze pagina, bij menu: inschrijven of door hier te klikken. Kies bij het inschrijven voor beursvloer. U kunt zich inschrijven als vrijwilligersorganisatie of bedrijf. Scholen kunnen zich bij de Beursvloer aanmelden als bedrijf. De andere mogelijkheden die genoemd worden zijn bestemd voor de stage- en de vacaturebank van de website.

 

Dus .... bent u als maatschappelijke organisatie, vereniging of stichting op zoek naar ruimte, een (ruil)dienst, materiaal, ondersteuning, samenwerking of advies? Of wilt u, als bedrijf of school, juist iets aanbieden? Maak dan gebruik van onze vraag & aanbod marktplaats!

Klik hier om de beursvloer te bekijken!