Zoeken
Inloggen voor gebruikers

<< Terug naar overzicht

Wandeling langs vrijwilligersorganisaties


Donderdag 4 oktober

OMSCHRIJVING

Bent u de 55 jaar gepasseerd? Voelt u zich nog monter en vief? Wilt u niet achter de geraniums gaan zitten? Wilt u graag iets voor een ander doen? In het vrijwilligerswerk in onze gemeente is uw ervaring en talent van harte welkom.

 

Donderdagmiddag 4 oktober wandelen we samen met een gids van het Katwijks Museum langs een aantal vrijwilligersorganisaties. Deze wandeling is bedoeld voor senioren die overwegen vrijwilligerswerk te gaan doen, maar niet precies weten wat er mogelijk is. 

Tijdens de wandeling maak je kennis met een aantal organisaties waar vrijwilligers werken. Al wandelend hoor je mooie verhalen over de historische gebouwen waar wij langskomen maar krijg je ook informatie over vrijwilligerswerk. Er worden ook vijf vrijwilligersorganisaties bezocht die op zoek zijn naar versterking

De wandeling eindigt bij het Katwijks Museum en wordt afgesloten met een hapje en een drankje.

Aanvullende informatie

Deze wandeling wordt georganiseerd door het Vrijwilligers Informatiepunt en het Katwijks Museum.

Locatie startpunt: Wijkvereniging Noord Noordoost, E.A. Borgerstraat 58 in Katwijk. Let op: het eindpunt van de wandeling is het Katwijks Museum in de Voorstraat van Katwijk.

 

Datum wandeling
Donderdag 4 oktober 2018 van 14.00 tot 17.30 uur
Inloop vanaf 14.00 uur in het gebouw 't Zandgat van wijkvereniging Noord Noordoost, E.A. Borgerstraat in Katwijk aan Zee. Na een kopje koffie of thee start de wandeling om 14.30 uur. De wandeling wordt met een hapje en een drankje afgesloten in het Katwijks Museum.


LOCATIE

Lokatie:
Straat:
Postcode:
Stad:
't Zandgat, wijkvereniging Noord Noordoost
E.A. Borgerstraat 58
2225 AS
Katwijk