Zoeken
Inloggen voor gebruikers

<< Terug naar overzicht

Landelijke opschoondag


Zaterdag 24 maart

OMSCHRIJVING

Op zaterdag 24 maart 2018 organiseert stichting Nederland Schoon de Landelijke Opschoondag. In heel Nederland gaan verenigingen, buurtbewoners en scholieren aan de slag om zwerfafval op te ruimen. Ook gemeente Katwijk doet mee! De Landelijke Opschoondag vormt de aftrap van de Opschoonweek. U kunt dus zowel op zaterdag aan de slag gaan, maar ook op een andere dag in de week van 24 maart tot en met 30 maart.

 

U mag zelf een actie organiseren, op een dag en tijdstip dat u het beste uitkomt. Alles kan, zolang het verwijderen van zwerfafval maar onderdeel uitmaakt van de activiteit. Het hoeft geen grote actie te zijn. Een uurtje zwerfafvalprikken met buurtbewoners kan de buurt al zichtbaar opschonen. De gemeente  ondersteunt uw actie met schoonmaakmaterialen zoals hesjes, grijpers en afvalzakken. Na afloop wordt het materiaal én het verzamelde afval opgehaald. En natuurlijk ontvangen alle deelnemers een leuk bedankje.

 

Meld u voor 12 maart 2018 aan voor de Opschoonweek via het online formulier op de website van de gemeente Katwijk. www.katwijk.nl/schoon


LOCATIE

Lokatie:
Straat:
Postcode:
Stad:Katwijik