Zoeken
Inloggen voor gebruikers

<< Terug naar overzicht

Spreekuur Fonds 1818 en Voor de Kunst


Maandag 27 maart 2017

OMSCHRIJVING

De consulenten van Fonds 1818 komen ook in 2017 weer naar Katwijk om vrijwilligersorganisaties te adviseren. Hebt u een goed plan maar krijgt u het financieel niet rond? Misschien kan Fonds 1818 bijspringen. Het moet dan wel gaan om een plan dat past bij de doelstelling van het Fonds. Zet uw plan (met begroting) zo concreet mogelijk op papier. De consulenten kijken dan samen met u naar de kans van slagen.

Dit keer zal er ook een vertegenwoordiger van crowdfunding platform Voor de Kunst aanwezig zijn om uw vragen over crowdfunding te beantwoorden.

De toegang voor deze bijeenkomst is gratis maar aanmelden verplicht. De organisaties die zich aangemeld hebben ontvangen ongeveer een week voor het spreekuur een rooster, waarop de tijd vermeld staat, waarop men wordt verwacht. Dit om lange wachttijden te voorkomen.

Het spreekuur staat ook open voor organisaties die actief zijn buiten de gemeente Katwijk. De consulenten hebben per organisatie ongeveer 15 minuten de tijd om de plannen te bespreken.

Aanvang: 19.00 uur.


LOCATIE

Lokatie:
Straat:
Postcode:
Stad:
Huize Callao
Callaoweg 1
2223 AS
Katwijk