Zoeken
Inloggen voor gebruikers

<< Terug naar overzicht

Instructie Verantwoord Alcohol Schenken (IVA)


Dinsdag 18 september

OMSCHRIJVING

Op dinsdagavond 18 september  a.s. organiseert Welzijnskwartier Vrijwilligers Informatiepunt (VIP) i.s.m. de Brijderstichting en Stichting Tripodia de Instructie Verantwoord Alcohol schenken (IVA).

 

Barvrijwilligers doen belangrijk werk. Zij zorgen ervoor dat bezoekers gezellig samen van een hapje en een drankje kunnen genieten. Maar dat brengt ook een grote verantwoordelijkheid met zich mee.

Op grond van de drank- en horecawet wordt daarom van barvrijwilligers verwacht dat zij over de verklaring Sociale Hygiëne beschikken of de Instructie Verantwoord Alcohol schenken (IVA) hebben gevolgd.

 

Op dinsdagavond 18 september a.s. kunnen barmedewerkers van vrijwilligersorganisaties deelnemen aan de IVA die verzorgd zal worden door de Brijderstichting. Hier zijn geen kosten aan verbonden.

 

Na afloop ontvangen de deelnemers een bewijs van deelname. Wilt u meedoen? Schrijft u zich dan in bij Welzijnskwartier Vrijwilligersinformatiepunt op telefoonnummer: 071 – 4033323 of via email: vip@welzijnskwartier.nl  De eerste inschrijvingen zijn inmiddels al binnen gekomen dus wacht niet te lang met aanmelden


LOCATIE

Lokatie:
Straat:
Postcode:
Stad:
Tripodia
Hoorneslaan

Katwijk