Zoeken
Inloggen voor gebruikers

Nieuwsbrief
Eerdere uitgave
klik hier om het archief te bekijken.

Altijd op de hoogte?
Meld je aan voor de nieuwsbrief.terug naar nieuwsoverzicht

Bijna met pensioen?

Geplaatst op 07-12-16

Ten onrechte denken mensen wel eens dat zij op latere leeftijd niet meer meetellen. Onzin natuurlijk! Ouderen/senioren hebben juist veel ervaring en talent. Kwaliteiten die enorm “gewild” zijn in het vrijwilligerswerk. En ……..……….. het vrijwilligerswerk in onze gemeente Katwijk kan best nog wat versterking gebruiken!

 

Om u de mogelijkheid te bieden om kennis te maken met de verschillende mogelijkheden in het vrijwilligerswerk organiseert Welzijnskwartier Vrijwilligers Informatiepunt (VIP) op 7 december a.s. de beurs: Zilveren Kracht, is goud waard! U bent vanaf 10.00 uur van harte welkom in Zalencomplex Tripodia in Katwijk.

 

Tijdens deze bijeenkomst kunt u kennismaken met leeftijdsgenoten die al actief zijn in het vrijwilligerswerk. Hoe ervaren zij het om vrijwilliger te zijn? Waarom hebben zij gekozen voor vrijwilligerswerk en wat levert het hen op? U kunt ook struinen langs de markt met verenigingen/stichtingen die nog uitbreiding kunnen gebruiken. Zij staan u graag te woord en informeren u over de diverse opties bij hen. Er valt ook nog het een en ander te winnen met uw toegangsvoucher! De ochtend wordt afgesloten met een lekker bakje soep!

 

Wij zouden het leuk vinden om u te ontmoeten op woensdag 7 december a.s. in Tripodia! Wilt u even doorgeven of u komt? Dan kunnen wij hier rekening mee houden bij de catering.

 

Aanmelden kan tot uiterlijk 30 november bij: Welzijnskwartier VIP, Callaoweg 1 in Katwijk. Telefoon: 071 – 40 33323. Emailadres: vip@welzijnskwartier.nl  onder vermelding van:  “Zilveren Kracht”