Zoeken
Inloggen voor gebruikers

Nieuwsbrief
Eerdere uitgave
klik hier om het archief te bekijken.

Altijd op de hoogte?
Meld je aan voor de nieuwsbrief.terug naar nieuwsoverzicht

Wie worden de vrijwilligers van het jaar?

Geplaatst op 12-09-17

Wie worden de vrijwilligers van het jaar?

Wie worden de vrijwilligers van het jaar?

Vele vrijwilligers maken in Katwijk het verschil voor een ander. Wie nomineer jij dit jaar voor de vrijwilligersprijzen? Donderdag 7 december 2017 worden de jaarlijkse vrijwilligersprijzen uitgereikt.

Welzijnskwartier Vrijwilligers Informatiepunt nodigt iedereen uit om personen, groepen, organisaties of projecten voor te dragen die het verdienen om extra gewaardeerd te worden voor hun inzet. Het maakt niet uit hoe lang iemand al vrijwilligerswerk doet, of voor hoeveel uur per week. Belangrijk is wat het vrijwilligerswerk betekent voor Katwijk. De vrijwilligersprijzen zijn een mooie blijk van waardering voor alles wat zij belangeloos voor de Katwijkse samenleving doen.

 

Donderdag 7 december 2017 worden de Vrijwilligersprijzen uitgereikt tijdens het feestelijke VIP Café. Er zijn 3 categorieën waarin prijzen worden uitgereikt:

1. Aanmoedigingsprijs (jongeren t/m 18 jaar)

2. Inspiratieprijs – individueel
 leeftijd 19 tot 35 jaar
 leeftijd 35 tot 65 jaar
 leeftijd 65 plus

3. inspiratieprijs - groep (vrijwilligersorganisatie, project, buurtinitiatief)

Ken jij vrijwilligers of vrijwilligersgroepen die een prijs verdienen voor het vrijwilligerswerk dat zij doen? Meld hen dan aan en wacht niet te lang. Aanmelden kan tot uiterlijk 6 oktober 2017.

Het voordrachtformulier is te downloaden via :http://www.welzijnskwartier.nl/nieuws/1203/wie-worden-de-vrijwilligers-van-het-jaar/
of kunt u aanvragen via vip@welzijnskwartier.nl  of   tel: 071-4033323

Een papieren versie van het voordrachtformulier is af te halen op onderstaande adressen :
* Gemeentehuis, Koningin Julianalaan 3, 2224 EW Katwijk Zh
* Welzijnskwartier, Callaoweg 1, 2223 AS Katwijk

 

Uit de voordrachten nomineert de jury 12 vrijwilligers verdeeld en 3 projecten/organisaties over de drie categorieën. Deze genomineerden komen in aanmerking voor de prijs per categorie. Van deze vijftien genomineerden worden portretten gemaakt waaruit blijkt hoe waardevol hun inzet is.

Als er hulp nodig is bij het invullen van dit formulier neem contact op het Vrijwilligers Informatiepunt : tel: 071-4033323