Zoeken
Inloggen voor gebruikers

Nieuwsbrief
Eerdere uitgave
klik hier om het archief te bekijken.

Altijd op de hoogte?
Meld je aan voor de nieuwsbrief.terug naar nieuwsoverzicht

Vrijwillig uit: Op stap met de rolstoel.

Geplaatst op 07-10-10

Vrijwillig uit: Op stap met de rolstoel.

Waar ga je naar toe als je van een rolstoel afhankelijk bent? Of waar neem je als vrijwilliger je cliënt mee naar toe. Het is soms lastig steeds weer nieuwe uitstapjes te bedenken en uit te zoeken of deze ook rolstoeltoegankelijk zijn. Uiteraard is er op Internet veel te vinden, maar zoeken kan veel tijd kosten als je hier niet in thuis bent.  Daarbij komt dat niet iedereen binnen onze doelgroep Internet heeft of ermee overweg kan. Om een hoop gezoek, en daardoor ook tijd, te besparen heeft Vrijwillige Thuishulp het boekje Vrijwillig-Uit uitgebracht.
 
Vrijwillig-Uit is een klein en bondig boekje waarin overzichtelijk, vooral  rolstoeltoegankelijke, uitstapjes, attracties en restaurants staan vermeld in en om de Duin- en Bollenstreek. Het doel van het boekje is een handig overzicht te geven van allerlei uitjes die men kan ondernemen. De attracties variëren van speeltuinen tot musea. Voor jong en oud is er iets te vinden.
 
 
Het uitbrengen van het boekje is mogelijk gemaakt door een bijdrage van de Gemeente Teylingen en drukkerij Duineveld uit Sassenheim. Alle Vrijwilligers van Vrijwillige Thuishulp krijgen deze maand het boekje gratis thuis gestuurd. Overige geïnteresseerden kunnen het boekje voor € 2,50. via Vrijwillige Thuishulp aanschaffen.
 
Wilt u meer informatie over het boekje Vrijwillig-Uit., bel of mail Vrijwillige Thuishulp via 071-4093292/93 of e-mail vrijwilligethuishulp@valent.nu