Zoeken
Inloggen voor gebruikers

Nieuwsbrief
Eerdere uitgave
klik hier om het archief te bekijken.

Altijd op de hoogte?
Meld je aan voor de nieuwsbrief.terug naar nieuwsoverzicht

Vrijwilligerscafé druk bezocht!

Geplaatst op 26-10-10

Vrijwilligerscafé druk bezocht!

De eerste mensen kwamen al voor 19.00 binnen druppelen. Er moesten naamkaartjes bijgemaakt worden voor mensen die spontaan kwamen. Rond 19.35 maakte wethouder Dubbeldam op zijn fiets zijn entree en zette meteen de toon voor de avond. Na een uitvoerige bespreking van de resultaten van de digitale enquete werden een aantal bijzondere vrijwilligers in het zonnetje gezet. Wethouder Dubbeldam prees hen voor hun prestaties en huldigde hen met een prachtige hawaiiaanse bloemenkrans en een cadeautje. De gelukkigen waren: mevr. van Beelen van Duuren, Jan en Bep van Rijn, Truus Gerse en Marijke Bakkenes.

Tijdens de Meet & Greet konden mensen met elkaar discussiëren aan de hand van stellingen die in de zaal opgesteld waren. Steunpunt Medelanders, de gemeente, Factor W, het VIP en de stagecoordinatoren van zowel het Visser't Hooft Lyceum als het Pieter Groen College waren er om de aanwezigen te informeren over hun activiteiten.

Het gerucht gaat dat de Katwijkse Wandelmarathon (Kippenloop) en de stichting Outdoor 4 disabled die avond goed "zaken" hebben kunnen doen! En daar is het vrijwilligerscafé ook voor bedoeld!

 

Foto's gemaakt door A. van Egmond.