Zoeken
Inloggen voor gebruikers

Nieuwsbrief
Eerdere uitgave
klik hier om het archief te bekijken.

Altijd op de hoogte?
Meld je aan voor de nieuwsbrief.Nieuws

ALLERGENENWET VOOR VRIJWILLIGERSORGANISATIES!

Vanaf 13 December zijn vrijwilligersorganisaties die onverpakte etenswaren verstrekken of verkopen, verplicht allergeneninformatie te geven aan bezoekers die daarom vragen.

lees meer >>WIJKBUDGET KATWIJK AAN ZEE

Woont u in Katwijk aan Zee en heeft u een goed idee voor uw buurt? Misschien komt uw idee in aanmerking voor een bijdrage van de wijkraad .

lees meer >>VOORDRAGEN VOOR DE VRIJWILLIGERSPRIJS KAN NOG TOT 10 OKT. A.S.

Haast u want deze week sluit de aanmeldingstermijn!

lees meer >>WIJ KUNNEN WAT VOOR ELKAAR BETEKENEN!

Er staat vanaf januari 2015 heel veel te gebeuren in Nederland. De kreet ‘participatiemaatschappij’ wordt overal gebruikt.

lees meer >>OUDE BEKENDE TERUG BIJ VIP!

lees meer >>RAAMSTICKER: OOK HIER WERKEN VRIJWILLIGERS!

Heeft uw organisatie al een raamsticker "Ook hier werken vrijwilligers!" bij de ingang geplakt? Met deze sticker maakt u duidelijk dat uw organisatie (deels) op vrijwilligers draait. U kunt hem gratis aanvragen bij VIP Katwijk

lees meer >>KOREN ZINGEN VOOR OUDEREN

Project Koren zingen voor Ouderen is een initiatief van Fonds 1818 en heeft zowel koren als ouderen iets te bieden.

lees meer >>KANDIDATEN VOOR MEERBURGPRIJS.

De Meerburgprijs is een geldprijs die ieder jaar wordt toegekend aan personen of instellingen die zich bijzonder verdienstelijk hebben gemaakt voor culturele, industriële of handelsactiviteiten.

lees meer >>SPEEDDATEN MET VRIJWILLIGERSORGANISATIES?

Dat kan tijdens de bijeenkomst: "We kunnen wat voor elkaar betekenen, ja toch?"

lees meer >>
Op 24 september organiseert Topaz Overduin om 13.30 uur een informatiedag over vrijwilligerswerk. Belangstellenden krijgen een rondleiding door het gebouw en informatie over de mogelijkheden van vrijwilligerswerk onder het genot van een high tea.

lees meer >>VRIJWILLIGERSPRIJZEN 2014

De vrijwilligersprijs is een symbolisch eerbetoon aan inwoners van Katwijk die iets doen voor een ander zonder daar geld of een andere beloning voor te vragen De voorbereidingen voor de jaarlijkse vrijwilligersprijzen van gemeente Katwijk zijn weer gestart! VIP Katwijk roept iedereen op om een persoon of organisatie voor te dragen voor de Vrijwilligersprijs 2014 gemeente Katwijk

lees meer >>NIEUWE CONTACTPERSOON VOOR DE MAS BIJ VIP KATWIJK.

Rosaline van Helden is begonnen als consulent vrijwilligerswerk, en zal zich met name bezig gaan houden met de coordinatie van de maatschappelijke stage.

lees meer >>FONDSEN VOOR OUDEREN

Om het vinden van financiering voor projecten bestemd voor ouderen te vergemakkelijken is in 2009 Fondsen voor ouderen ontwikkeld. Dit is een samenwerking tussen acht landelijk werkende fondsen die ouderen (mede) als doelgroep hebben.

lees meer >>VANAF 16 JUNI KUNT U WEER EEN BIJDRAGE AANVRAGEN VOOR BURENDAG!

Burendag wordt ieder jaar georganiseerd door het Oranje Fonds en Douwe Egberts.

lees meer >>