Zoeken
Inloggen voor gebruikers

Nieuwsbrief
Eerdere uitgave
klik hier om het archief te bekijken.

Altijd op de hoogte?
Meld je aan voor de nieuwsbrief.Nieuws

ALLERGENENWET VOOR VRIJWILLIGERSORGANISATIES!

Vanaf 13 December zijn vrijwilligersorganisaties die onverpakte etenswaren verstrekken of verkopen, verplicht allergeneninformatie te geven aan bezoekers die daarom vragen.

lees meer >>DE HERFSTPREMIE IS WEER VAN START!

Bij deze actie van Fonds 1818 en het Leidsch dagblad kunt u geldprijzen winnen met een project dat mensen samenbrengt!

lees meer >>WIJKBUDGET KATWIJK AAN ZEE

Woont u in Katwijk aan Zee en heeft u een goed idee voor uw buurt? Misschien komt uw idee in aanmerking voor een bijdrage van de wijkraad .

lees meer >>VOORDRAGEN VOOR DE VRIJWILLIGERSPRIJS KAN NOG TOT 10 OKT. A.S.

Haast u want deze week sluit de aanmeldingstermijn!

lees meer >>WIJ KUNNEN WAT VOOR ELKAAR BETEKENEN!

Er staat vanaf januari 2015 heel veel te gebeuren in Nederland. De kreet ‘participatiemaatschappij’ wordt overal gebruikt.

lees meer >>OUDE BEKENDE TERUG BIJ VIP!

lees meer >>VIP CAFé EN VRIJWILLIGERSPRIJZEN GEMEENTE KATWIJK

Om vrijwilligers en vrijwilligersorganisaties te bedanken voor hun inzet en de waardering te geven die ze verdienen, worden er in gemeente Katwijk jaarlijks de Vrijwilligersprijzen uitgereikt. Deze vrijwilligersprijzen worden uitgereikt op dinsdag 9 december 2014 in TriPodia.

lees meer >>KANDIDATEN VOOR MEERBURGPRIJS.

De Meerburgprijs is een geldprijs die ieder jaar wordt toegekend aan personen of instellingen die zich bijzonder verdienstelijk hebben gemaakt voor culturele, industriële of handelsactiviteiten.

lees meer >>SPEEDDATEN MET VRIJWILLIGERSORGANISATIES?

Dat kan tijdens de bijeenkomst: "We kunnen wat voor elkaar betekenen, ja toch?"

lees meer >>
Op 24 september organiseert Topaz Overduin om 13.30 uur een informatiedag over vrijwilligerswerk. Belangstellenden krijgen een rondleiding door het gebouw en informatie over de mogelijkheden van vrijwilligerswerk onder het genot van een high tea.

lees meer >>VRIJWILLIGERSPRIJZEN 2014

De vrijwilligersprijs is een symbolisch eerbetoon aan inwoners van Katwijk die iets doen voor een ander zonder daar geld of een andere beloning voor te vragen De voorbereidingen voor de jaarlijkse vrijwilligersprijzen van gemeente Katwijk zijn weer gestart! VIP Katwijk roept iedereen op om een persoon of organisatie voor te dragen voor de Vrijwilligersprijs 2014 gemeente Katwijk

lees meer >>NIEUWE CONTACTPERSOON VOOR DE MAS BIJ VIP KATWIJK.

Rosaline van Helden is begonnen als consulent vrijwilligerswerk, en zal zich met name bezig gaan houden met de coordinatie van de maatschappelijke stage.

lees meer >>