Zoeken
Inloggen voor gebruikers

Nieuwsbrief
Eerdere uitgave
klik hier om het archief te bekijken.

Altijd op de hoogte?
Meld je aan voor de nieuwsbrief.Nieuws

WIN 25.000 EURO VOOR UW SPORTCLUB!

Welke vrijwilliger bij u in de buurt is de echte (sport)clubheld? Doe mee aan de actie van het Algemeen Dagblad en misschien wint uw sportclub wel 25.000 euro!

lees meer >>KAPPERS / KAPSTERS GEZOCHT VOOR GOED DOEL

Ben jij een professionele kapster of kapper en wil JIJ, zaterdag 4 JULI 2015 met vele andere kapsters en kappers het team versterken om zoveel mogelijk vlechten af te knippen en mooie kapsels te knippen voor het goede doel? Ben jij de gehele zaterdag beschikbaar voor dit grote evenement? Wil jij geheel belangeloos mee werken? Dan zoeken wij JOU!

lees meer >>MAATSCHAPPELIJKE STAGE VHL RIJNSBURG

Op 19 en 20 februari gaan 7 klassen van Visser ’t Hooft Lyceum (VHL) Rijnsburg vrijwilligerswerk doen bij een maatschappelijke organisatie in de gemeente. De eerste en tweede klassen gaan in het kader van de maatschappelijke stage met hun hele klas tegelijk aan de slag.

lees meer >>NIEUWE REGELS VRIJWILLIGERSWERK VOOR MENSEN MET WW UITKERING.

Per 1 januari 2015 zijn er nieuwe regels voor mensen met WW die vrijwilligerswerk willen doen. Zo is bijv. vastgelegd bij welk soort organisaties vrijwilligerswerk is toegestaan met behoud van uitkering.

lees meer >>WINNAARS VRIJWILLIGERSPRIJZEN 2014 GEMEENTE KATWIJK

De winnaars voor de Vrijwilligersprijzen 2014 zijn op 9 december 2014 bekend gemaakt door burgemeester Jos Wienen.

lees meer >>VIP CAFé EN VRIJWILLIGERSPRIJZEN GEMEENTE KATWIJK

Om vrijwilligers en vrijwilligersorganisaties te bedanken voor hun inzet en de waardering te geven die ze verdienen, worden er in gemeente Katwijk jaarlijks de Vrijwilligersprijzen uitgereikt. Deze vrijwilligersprijzen worden uitgereikt op dinsdag 9 december 2014 in TriPodia.

lees meer >>KANDIDATEN VOOR MEERBURGPRIJS.

De Meerburgprijs is een geldprijs die ieder jaar wordt toegekend aan personen of instellingen die zich bijzonder verdienstelijk hebben gemaakt voor culturele, industriële of handelsactiviteiten.

lees meer >>SPEEDDATEN MET VRIJWILLIGERSORGANISATIES?

Dat kan tijdens de bijeenkomst: "We kunnen wat voor elkaar betekenen, ja toch?"

lees meer >>
Op 24 september organiseert Topaz Overduin om 13.30 uur een informatiedag over vrijwilligerswerk. Belangstellenden krijgen een rondleiding door het gebouw en informatie over de mogelijkheden van vrijwilligerswerk onder het genot van een high tea.

lees meer >>VRIJWILLIGERSPRIJZEN 2014

De vrijwilligersprijs is een symbolisch eerbetoon aan inwoners van Katwijk die iets doen voor een ander zonder daar geld of een andere beloning voor te vragen De voorbereidingen voor de jaarlijkse vrijwilligersprijzen van gemeente Katwijk zijn weer gestart! VIP Katwijk roept iedereen op om een persoon of organisatie voor te dragen voor de Vrijwilligersprijs 2014 gemeente Katwijk

lees meer >>GESLAAGDE MAATSCHAPPELIJKE STAGE KLAS 1D VISSER 'T HOOFT BIJ KATTUK.NL

Donderdagochtend 19 februari 2015 hebben de leerlingen van klas 1d van het Visser 't Hooft uit Rijnsburg hun maatschappelijke stage gelopen bij Kattuk.nl. Het was heel leuk enzinvol, voor zowel de leerlingen als voor Kattuk.nl.

lees meer >>JUBILEUM VIP KATWIJK

Op dinsdag 10 februari a.s. bestaat VIP Katwijk al weer 5 jaar!

lees meer >>DOE MEE MET NL DOET!

Vrijdag 20 en zaterdag 21 maart staat Nederland weer in het teken van NL Doet.

lees meer >>REGELING GRATIS VOG UITGEBREID

Uw vrijwilligersorganisatie werkt met jongeren en/of mensen met een verstandelijke beperking? Dan kunnen uw vrijwilligers in aanmerking komen voor een gratis Verklaring Omtrent Gedrag (VOG).

lees meer >>ALLERGENENWET VOOR VRIJWILLIGERSORGANISATIES!

Vanaf 13 December zijn vrijwilligersorganisaties die onverpakte etenswaren verstrekken of verkopen, verplicht allergeneninformatie te geven aan bezoekers die daarom vragen.

lees meer >>DE HERFSTPREMIE IS WEER VAN START!

Bij deze actie van Fonds 1818 en het Leidsch dagblad kunt u geldprijzen winnen met een project dat mensen samenbrengt!

lees meer >>WIJKBUDGET KATWIJK AAN ZEE

Woont u in Katwijk aan Zee en heeft u een goed idee voor uw buurt? Misschien komt uw idee in aanmerking voor een bijdrage van de wijkraad .

lees meer >>VOORDRAGEN VOOR DE VRIJWILLIGERSPRIJS KAN NOG TOT 10 OKT. A.S.

Haast u want deze week sluit de aanmeldingstermijn!

lees meer >>WIJ KUNNEN WAT VOOR ELKAAR BETEKENEN!

Er staat vanaf januari 2015 heel veel te gebeuren in Nederland. De kreet ‘participatiemaatschappij’ wordt overal gebruikt.

lees meer >>