Zoeken
Inloggen voor gebruikers

Nieuwsbrief
Eerdere uitgave
klik hier om het archief te bekijken.

Altijd op de hoogte?
Meld je aan voor de nieuwsbrief.Nieuws

HULP GEZOCHT VOOR PROMOTIE WEHELPEN

Dinsdag 25 augustus a.s. is de laatste toeristenmarkt. Deze staat in het teken van Vrijwilligerswerk. Wij zoeken vrijwilligers die mee willen helpen om www.WeHelpen.nl/gemeentekatwijk te promoten tijdens deze dag.

lees meer >>OP ZOEK NAAR VRIJWILLIGERSWERK?

Een leuke en interessante vrijwilligersbaan vind je in de Vacaturebank van Vrijwilligers Informatie Punt Katwijk Hier staan veel vrijwilligersvacatures bij diverse vrijwilligersorganisaties in Katwijk, Rijnsburg & Valkenburg.

lees meer >>DOE JE MEE MET BURENDAG?

Zaterdag 26 september 2015 is het Burendag, een jaarlijks terugkerende feestdag waar bijna 1 miljoen mensen aan deelnemen! Tijdens Burendag zetten buurtgenoten zich gezamenlijk in om iets op te knappen in de buurt of om een gezellige activiteit te organiseren.

lees meer >>WIE NODIGT U UIT, DEZE ZOMER?

In de zomer staan veel activiteiten op een laag pitje. Dan wordt het stil als je een klein sociaal netwerk hebt. Ook u kent vast wel iemand voor wie de zomer een periode is van weinig contacten. Wees deze zomer geen toeschouwer.

lees meer >>MET VIP DE HANDEN UIT DE MOUWEN!

In verband met het 5 jarig jubileum van VIP Katwijk hebben de medewerkers van het VIP (Vrijwilligers Informatie Punt) een dag vrijwilligerswerk verricht bij het Smalspoormuseum in Valkenburg.

lees meer >>KW LABEL VOOR 9 EVENEMENTEN

In 2015 hebben 9 organisaties het KW! Label ontvangen. Het KW! Label wordt door Katwijk Marketing gegeven aan een evenement dat de gemeente Katwijk positief op de kaart zet: In de regio of zelfs landelijk.

lees meer >>25 AUGUSTUS A.S. IS ER WEER EEN VRIJWILLIGERSMARKT!

Wilt u laten zien wat uw organisatie in huis heeft? Schrijf dan in voor de vrijwilligersmarkt.

lees meer >>KANDIDATEN GEZOCHT VOOR SBS6 PROGRAMMA SCHOON GENOEG

"Voor een nieuw en positief televisieprogramma trekt presentator Viktor Brand met een team van enthousiaste schoonmakers het land in om Nederland een stukje schoner te maken".

lees meer >>WERKZAAMHEDEN AAN ONZE WEBSITE!

Op dit moment zijn wij bezig met het herinrichten van onze website!

lees meer >>MEER DAN HANDEN VRIJWILLIGERSPRIJZEN.

Er kan weer meegedaan worden!

lees meer >>VERKLARING OMTRENT HET GEDRAG

?Gratis VOG voor vrijwilliger om seksueel grensoverschrijdend gedrag in het vrijwilligerswerk te voorkomen is in 2012 de pilot ‘gratis VOG voor vrijwilligers' gestart. Elke vrijwilliger die met minderjarigen werkt, kan zijn VOG vergoed krijgen.

lees meer >>EEN KEER IEMAND HELPEN? HULP NODIG? SAMEN VOOR ELKAAR MET WEHELPEN.NL/GEMEENTEKATWIJK

Op WeHelpen.nl kunt u bij u in de buurt hulp aanbieden en vragen. Dit varieert van boodschappen doen tot hulp met de computer. Van de heg snoeien tot schilderles of samen een kopje koffie drinken. Het is een succes! Landelijk hebben zich al meer dan 14.000 mensen aangesloten. Op vrijdag 19 juni gaf wethouder Gerard Mostert het startsein voor WeHelpen.nl in onze gemeente. Dit deed hij samen met Coen van de Steeg, oprichter van WeHelpen.nl en Jan Muller, voorzitter van de Lionsclub Rijnsburg-Valkenburg.

lees meer >>CAMPAGNE "MAAK ER EEN PUNT VAN" GESTART!

Campagne gericht op het voorkomen van seksueel grensoverschrijdend gedrag.

lees meer >>ADVIES NODIG? MISSCHIEN KAN DE SESAMACADEMIE IETS VOOR U BETEKENEN.

Sesamacademie is een adviesbureau dat advies op maat levert aan vrijwilligersorganisaties. Daarbij staat Sesam voor Senioren en Samenleving.

lees meer >>JUBILEREND VIP STEEKT DE HANDEN UIT DE MOUWEN

Geen receptie met hapjes en drankjes. Dat vinden de medewerksters van het Vrijwilligers Informatie Punt zonde van het geld. Niet de gasten met een glimlach ontvangen maar andersom zelf met een glimlach aan de slag gaan daar waar zij zich op zaterdag 16 mei verdienstelijk voor een ander kunnen maken. Een prijzenswaardig initiatief. Door Piet van Kampen

lees meer >>HEEFT U EEN ZIEKTEWET-, WIA, WAO OF WAJONG-UITKERING EN WILT U VRIJWILLIGERSWERK GAAN DOEN?

Heeft u een Ziektewet-, WIA, WAO of Wajong-uitkering en wilt u vrijwilligerswerk gaan doen? Dat mag. Vrijwilligerswerk kan een goede manier zijn om werkervaring op te doen. Ook is het een manier om uw sociale contacten te onderhouden.

lees meer >>WOONT DE BESTE PENNINGMEESTER IN KATWIJK?

Penningmeesters van sportverenigingen doen belangrijk en onmisbaar werk. Juist nu subsidies voor verenigingen afnemen, kosten toenemen en sponsoren zich terugtrekken is het steeds moeilijker de begroting rond te krijgen. Om deze vrijwilligers in het zonnetje te zetten is er jaarlijks een verkiezing tot Penningmeester van het Jaar.

lees meer >>