Zoeken
Inloggen voor gebruikers

Nieuwsbrief
Eerdere uitgave
klik hier om het archief te bekijken.

Altijd op de hoogte?
Meld je aan voor de nieuwsbrief.Nieuws

UITNODIGING VIP CAFÉ

Vrijdag 11 december 2015 wordt er in het kader van de ‘Nationale Dag van de Vrijwilliger’ een feestelijke avond georganiseerd voor alle vrijwilligers in Katwijk. Om vrijwilligers en vrijwilligersorganisaties te bedanken voor hun inzet en de waardering te geven die ze verdienen, worden er in gemeente Katwijk jaarlijks de Vrijwilligersprijzen uitgereikt.

lees meer >>U KUNT NOG MEEDOEN AAN DE HERFSTPREMIE VAN FONDS 1818!

Hebt u mooie plannen of een goed idee voor uw omgeving?

lees meer >>VRIJWILLIGERSPRIJZEN 2015

Vrijdag 11 december reikt burgemeester Wienen de vrijwilligersprijzen voor de gemeente Katwijk uit. Met deze prijzen zet hij inspirerende voorbeelden in het zonnetje én spreekt hij zijn waardering uit voor de vrijwilligers die zoveel mogelijk maken. Kent u een vrijwilliger die het verdient om in het zonnetje te worden gezet? Een organisatie die op basis van vrijwilligerswerk een steentje bijdraagt aan de Katwijkse samenleving? Of een project of ander initiatief dat door middel van vrijwillige inzet de gemeente en haar inwoners positief beïnvloedt? Draag hen voor!

lees meer >>HULP GEZOCHT VOOR PROMOTIE WEHELPEN

Dinsdag 25 augustus a.s. is de laatste toeristenmarkt. Deze staat in het teken van Vrijwilligerswerk. Wij zoeken vrijwilligers die mee willen helpen om www.WeHelpen.nl/gemeentekatwijk te promoten tijdens deze dag.

lees meer >>OP ZOEK NAAR VRIJWILLIGERSWERK?

Een leuke en interessante vrijwilligersbaan vind je in de Vacaturebank van Vrijwilligers Informatie Punt Katwijk Hier staan veel vrijwilligersvacatures bij diverse vrijwilligersorganisaties in Katwijk, Rijnsburg & Valkenburg.

lees meer >>DOE JE MEE MET BURENDAG?

Zaterdag 26 september 2015 is het Burendag, een jaarlijks terugkerende feestdag waar bijna 1 miljoen mensen aan deelnemen! Tijdens Burendag zetten buurtgenoten zich gezamenlijk in om iets op te knappen in de buurt of om een gezellige activiteit te organiseren.

lees meer >>WEKELIJKS SPREEKUUR VRIJWILLIGERSWERK VAN START IN BIBLIOTHEEK HOORNES/RIJNSOEVER

Het spreekuur van Welzijnskwartier Vrijwilligers Informatiepunt (VIP) in Bibliotheek Hoornes/Rijnsoever is afgelopen woensdagmiddag officieel geopend. Wethouder Mostert van de Gemeente Katwijk, directeur Welzijnskwartier Piet van Arkel en bibliotheekdirecteur Jan Klerk trokken gezamenlijk met een zwaai het doek af van het stoepbord met de aankondiging van het spreekuur. Iedereen kan vanaf nu op woensdagmiddag tussen 13.00 en 16.00 uur terecht bij de medewerkers van het VIP met alle mogelijke vragen over vrijwilligerswerk.

lees meer >>ZET VRIJWILLIGERS "IN THE SPOTLIGHT"

Heeft u een idee hoeveel vrijwilligers er in Katwijk actief zijn? En heeft u een idee op hoeveel verschillende plekken ze goed werk verrichten? Want, zonder al deze vrijwilligers zouden veel dingen in Katwijk niet gebeuren. Vrijwilligers zijn Belangrijk!

lees meer >>ALLE JAREN TELLEN!

Oranje Fonds stelt extra geld beschikbaar voor projecten gericht op het betrekken van ouderen bij de samenleving.

lees meer >>MEER DAN HANDEN VRIJWILLIGERSPRIJZEN.

Er kan weer meegedaan worden!

lees meer >>VERKLARING OMTRENT HET GEDRAG

?Gratis VOG voor vrijwilliger om seksueel grensoverschrijdend gedrag in het vrijwilligerswerk te voorkomen is in 2012 de pilot ‘gratis VOG voor vrijwilligers' gestart. Elke vrijwilliger die met minderjarigen werkt, kan zijn VOG vergoed krijgen.

lees meer >>EEN KEER IEMAND HELPEN? HULP NODIG? SAMEN VOOR ELKAAR MET WEHELPEN.NL/GEMEENTEKATWIJK

Op WeHelpen.nl kunt u bij u in de buurt hulp aanbieden en vragen. Dit varieert van boodschappen doen tot hulp met de computer. Van de heg snoeien tot schilderles of samen een kopje koffie drinken. Het is een succes! Landelijk hebben zich al meer dan 14.000 mensen aangesloten. Op vrijdag 19 juni gaf wethouder Gerard Mostert het startsein voor WeHelpen.nl in onze gemeente. Dit deed hij samen met Coen van de Steeg, oprichter van WeHelpen.nl en Jan Muller, voorzitter van de Lionsclub Rijnsburg-Valkenburg.

lees meer >>