Zoeken
Inloggen voor gebruikers

Nieuwsbrief
Eerdere uitgave
klik hier om het archief te bekijken.

Altijd op de hoogte?
Meld je aan voor de nieuwsbrief.Nieuws

IK GA VRIJWILLIGERSWERK DOEN!

De vakantie zit er weer op, de scholen zijn weer begonnen. Het verenigingsleven gaat weer van start misschien wil jij ook starten met iets doen. En wat is dat iets? Misschien wel VRIJWILLIGERSWERK!

lees meer >>IN VEILIGE HANDEN IN DE PRAKTIJK

Op 25 mei 2016 vindt de derde bijeenkomst van ‘In Veilige Handen’ plaats. Deze avond zijn we te gast bij Atletiekvereniging AV Rijnsoever. Deze avond is onder-deel van de landelijke campagne ‘In Veilige Handen’. Het onderwerp van de campagne is: het voorkomen van seksueel grensoverschrijdend gedrag bij minderjarigen en verstandelijk beperkten, binnen het vrijwilligerswerk.

lees meer >>HOE OM TE GAAN MET SOCIALE MEDIA? VRIJWILLIGERSORGANISATIES: LEER DE DO’S EN DON’TS

Nagenoeg iedereen gebruikt sociale media om de “wereld” te vertellen hoe het met ze gaat. Alleen hoe gebruik je sociale media voor je vrijwilligersorganisatie? Het Welzijnskwartier Vrijwilligers Informatiepunt organiseert in samenwerking met Nicole ten Thij van DeNicole de cursus ‘Sociale media voor het vrijwilligerswerk’ op 9 en 16 maart van 19.30 uur tot 21.30 uur.

lees meer >>NIEUWSBRIEF MAAND JULI

In de nieuwsbrief aandacht voor: • Cursussen / workshops • Meedenken vrijwilligerswerkbeleid gemeente Katwijk • Vrijwilligersprijzen 2016 • Vrijwilligerswerk door asielzoekers en statushouders in de opvang We wensen u veel informatief leesplezier en een goede zomerperiode toe.

lees meer >>IN VEILIGE HANDEN GAAT VERDER!

Na de aftrap van ‘in veilige handen’ op het gemeentehuis van Katwijk, gaat de campagne over het voorkomen van seksueel misbruik van minderjarigen en verstandelijk beperkten binnen vrijwilligersorganisaties verder. Op 5 april en 25 mei organiseert Welzijnskwartier opnieuw bijeenkomsten.

lees meer >>