Zoeken
Inloggen voor gebruikers

Nieuwsbrief
Eerdere uitgave
klik hier om het archief te bekijken.

Altijd op de hoogte?
Meld je aan voor de nieuwsbrief.Nieuws

FEESTELIJKE AVOND VOOR VRIJWILLIGERS

Dinsdag 12 december 2017 opent het VIP Café weer haar deuren. Tijdens het VIPCafé worden de jaarlijkse Katwijkse vrijwilligersprijzen uitgereikt door Burgemeester Cornelis Visser. Bent u actief als vrijwilliger? Dan bent u van harte welkom op dinsdag 12 december 2017 in TriPodia, Hoornesplein 155, 2221 BE Katwijk. De feestelijke avond start om 19.30 uur (deuren gaan om 19.00 uur open). Entree is gratis, aanmelden wordt op prijs gesteld.

lees meer >>U KUNT WEER MEEDOEN MET NL DOET

Het Oranje Fonds organiseert op 9 en 10 maart 2018, samen met duizenden organisaties in het land, weer NLdoet; de grootste vrijwilligersactie van Nederland. NLdoet zet vrijwilligerswerk in de spotlights en nodigt iedereen uit om een dagje de handen uit de mouwen te steken.

lees meer >>KENT U EEN VRIJWILLIGE ZWERFAFVALOPRUIMER IN UW BUURT?

Gemeente wil opruimers van zwerfvuil in het zonnetje zetten.

lees meer >>MEERLANDENFONDS STELT GELD BESCHIKBAAR.

De inschrijving voor het Meerlandenfonds 2017 start op 1 oktober. Ook dit jaar heeft Meerlanden een bedrag van € 50.000,- in het fonds gestort om sportverenigingen en goede doelen te ondersteunen. Vrijwilligers van goede doelen en sportverenigingen uit het verzorgingsgebied van Meerlanden(Gemeente Katwijk valt hier ook onder)kunnen tot 1 november aanstaande een aanvraag indienen. • Goede doelen en verenigingen kunnen weer online aanvragen indienen. Er wordt gekeken naar het bevorderen van het milieu en welzijn van mensen.

lees meer >>JANNE-MARIE HAASNOOT WINT DE TAARTENACTIE VRIJWILLIGERSMARKT

KATWIJK – Dinsdag 29 augustus, onder een bijna tropische temperatuur, presenteerde ruim 25 organisaties en verenigingen zich om het vrijwilligerswerk in de gemeente Katwijk op de kaart te zetten.

lees meer >>MAATSCHAPPELIJKE STAGE'S

Ben jij opzoek naar een maatschappelijke stage?

lees meer >>VRIJWILLIGERSINFORMATIEPUNT GESLOTEN ROND FEESTDAGEN

In week 52 van 2017 en week 1 van 2018 is het VIP gesloten en houden de medewerkers even vakantie.

lees meer >>KENT U IEMAND OF EEN INSTELLING DIE IN AANMERKING KOMT VOOR DE MEERBURGPRIJS?

Stichting Herinneringsfonds D.F.E. Meerburg is een stichting met als doel activiteiten op het gebied van cultuur, handel en industrie te bevorderen. Jaarlijks worden diverse geldprijzen uitgereikt aan personen en instellingen uit Katwijk, Rijnsburg en Valkenburg.

lees meer >>KOFFIE MET GEBAK VOOR AUTISAMEN!

De eerste appeltaartcadeaubon is gewonnen door Autisamen!

lees meer >>WIE WORDEN DE VRIJWILLIGERS VAN HET JAAR?

Vele vrijwilligers maken in Katwijk het verschil voor een ander. Wie nomineer jij dit jaar voor de vrijwilligersprijzen? Donderdag 7 december 2017 worden de jaarlijkse vrijwilligersprijzen uitgereikt. Welzijnskwartier Vrijwilligers Informatiepunt nodigt iedereen uit om personen, groepen, organisaties of projecten voor te dragen die het verdienen om extra gewaardeerd te worden voor hun inzet.

lees meer >>VIP WEER GEOPEND

lees meer >>LIDL HELPT LOKALE PROJECTEN MET FINANCIëLE BIJDRAGE!

I.v.m. haar 20-jarig bestaan ondersteunt LIDL lokale projecten met een financiele bijdrage van max. € 1.000,=!

lees meer >>