Zoeken
Inloggen voor gebruikers

Nieuwsbrief
Eerdere uitgave
klik hier om het archief te bekijken.

Altijd op de hoogte?
Meld je aan voor de nieuwsbrief.Nieuws

VRIJWILLIGERS VACATUREBANK

De afgelopen tijd hebben wij bij het Vrijwilligers Informatiepunt hard gewerkt aan het vernieuwen van onze vacaturebank. Wij zijn blij u te kunnen melden dat wij nu een beta-versie online hebben. Wij verwachten dat de volledige versie in januari 2019 klaar is. Staat uw vacature al op onze vacaturebank?

lees meer >>VACATUREBANK WERKT NIET OPTIMAAL

Onze vrijwilligersvacaturebank voldoet niet meer aan de eisen van deze tijd. Er wordt hard gewerkt aan het opzetten van een nieuwe vacaturebank.

lees meer >>REGELING GRATIS VOG UITGEBREID PER 1 NOVEMBER A.S.

Het kabinet vindt het belangrijk dat vrijwilligerswerk veilig is en daarom kunnen vanaf 1 november 2018 veel meer organisaties deelnemen aan de regeling Gratis VOG. In de huidige regeling konden vrijwilligers die werken met minderjarigen of met mensen met een verstandelijke beperking gratis een Verklaring Omtrent Gedrag krijgen. Wat gaat er veranderen?

lees meer >>VIP IN DE ZOMERVAKANTIE

In de zomervakantie zijn er geen spreekuren in de bibliotheek in de Hoornes en in de Burgt in Rijnsburg.

lees meer >>VRIJWILLIGERSVERGOEDING

Per 1 januari 2019 gaat de vrijwilligersvergoeding omhoog van max. 1500 euro naar max. 1700 euro op jaarbasis.

lees meer >>SPREEKUUR VOOR VRIJWILLIGERS IN VALKENBURG

Vanaf september kunnen de Valkenburgers iedere eerste donderdag van de maand terecht bij het spreekuur voor vrijwilligers in de Brasserie van het Dorpshuis in Valkenburg.

lees meer >>WENSENFONDS RABOBANK LAAT WENSEN IN VERVULLING GAAN!

Stuur de wens van jouw vereniging voor 1 oktober a.s. in.

lees meer >>ANWB BELOONT GOEDE INITIATIEVEN

De ANWB bestaat op 1 juli 2018 maar liefst 135 jaar. Om dat te vieren geeft de bond maatschappelijke initiatieven een financieel steuntje in de rug. Het ANWB Fonds heeft €135.000 beschikbaar voor iedereen die een initiatief of project wil starten op één van de werkvelden van de ANWB, bijvoorbeeld initiatieven die de verkeersveiligheid vergroten, die mensen mobiel houden en voor projecten die duurzame mobiliteit bevorderen. Voor ieder project is maximaal €10.000 euro beschikbaar. Ideeën aanmelden kan tot 15 mei via https://anwb.nl/fonds

lees meer >>