Zoeken
Inloggen voor gebruikers

Nieuwsbrief
Eerdere uitgave
klik hier om het archief te bekijken.

Altijd op de hoogte?
Meld je aan voor de nieuwsbrief.terug naar nieuwsoverzicht

Op bezoek bij wijkservicecentrum Binders

Geplaatst op 17-01-18

Goede voornemens om in voor 2018 vrijwilligerswerk te gaan doen? Het Welzijnskwartier Vrijwilligers Informatiepunt helpt je dit jaar weer kennis te maken met de vele verschillende vrijwilligersorganisaties in gemeente Katwijk. In 2018 zal onder de naam “Op bezoek bij .. ” elke maand een andere  vrijwilligersorganisatie bezocht worden, waarbij iedereen kan aansluiten om een dagdeel vrijwilligerswerk te doen.

 

De aftrap is op maandag 29 januari, we  zijn dan  te gast bij Wijkservicecentrum Binders. Binders is een dagbesteding voor mensen met een lichamelijke en/ of verstandelijke beperking of een niet aangeboren hersenletsel. De deelnemers komen bij Binders om wijkgerichte activiteiten te doen voor de buurt. Voor de uitvoeren van deze activiteiten, zoekt binders vrijwilligers die het leuk vinden de deelnemers te begeleiden bij de werkzaamheden.

 

Zou jij een keertje vrijblijvend  kennis willen maken met vrijwilligerswerk bij Wijkservicecentrum Binders, sluit dan op maandag 29 januari aan en ondersteun de deelnemers bij het onderhouden van het Roversbrugpad! Er wordt om 13:30 verzamelt bij Binders. Tijdens de ontvangst met koffie en thee zal vrijwilligers coördinator Lois wat vertellen over de locatie en de werkwijze van Binders. Om 2 uur gaan we samen met de deelnemers op pad! De activiteit zal om 15:15 eindigen en dan is er nog mogelijkheid tot na kletsen onder het genot van een kopje koffie of thee.

 

Kom je ook sfeer proeven bij Binders? Geef je op via een email aan daphnesmit@welzijnskwartier.nl