Zoeken
Inloggen voor gebruikers

Nieuwsbrief
Eerdere uitgave
klik hier om het archief te bekijken.

Altijd op de hoogte?
Meld je aan voor de nieuwsbrief.terug naar nieuwsoverzicht

NL DOET VRIJWILLIGERS BEDANKT

Geplaatst op 13-03-18

NL DOET VRIJWILLIGERS BEDANKT

Vrijdag en Zaterdag stond heel Nederland in het teken van NLdoet. NLdoet is de grootste vrijwilligersactie van Nederland, georganiseerd door het Oranje Fonds.  Ook in gemeente Katwijk gingen de handen uit de mouwen.
 

Om de dag goed te beginnen werd er gestart met een NL Doet ontbijt (gesponsord door Hema Katwijk en InDuyn) Wethouders Jacco Knape en Krijn van der Spijk gaven de aftrap voor NLDOET 2018 en spraken hun waardering uit voor de vrijwilligers in onze gemeente.

In Katwijk, Rijnsburg en Valkenburg hebben ca. 380 vrijwilligers ingezet bij 30 NLDoet klussen in onze gemeente. Iets minder klussen dan voorgaande jaren maar wel een aantal nieuwe klusaanbieders. Jongerensoos de Peuk werd door vrijwilligers flink aangepakt, Bibliotheek Hoornes-Rijnsoever is een aantal mooie plantenbakken rijker en speeltuinvereniging De Valkenburcht heeft een opgeruimde schuur.

Groepen collega’s, leerlingen, familieleden, vrienden, vrijwilligers, ieder was met veel plezier aan de slag. We mogen terugkijken op 2 mooie dagen die zich kenmerkte door aanpakken en genieten!

Op zoek naar vrijwilligerswerk? Kom langs bij 1 van de spreekuren van Welzijnskwartier Vrijwilligers Informatiepunt. Wij helpen je graag verder www.welzijnskwartier.nl