Zoeken
Inloggen voor gebruikers

Nieuwsbrief
Eerdere uitgave
klik hier om het archief te bekijken.

Altijd op de hoogte?
Meld je aan voor de nieuwsbrief.terug naar nieuwsoverzicht

VRIJWILLIGERS VACATUREBANK

Geplaatst op 16-10-18

VRIJWILLIGERS VACATUREBANK

De afgelopen tijd hebben wij bij het Vrijwilligers Informatiepunt hard gewerkt aan het vernieuwen van onze vacaturebank. Wij zijn blij u te kunnen melden dat wij nu een beta-versie online hebben. Wij verwachten dat de volledige versie in januari 2019 klaar is. Staat uw vacature al op onze vacaturebank?

Maak uw organisatie en vacatures zichtbaar
Om vrijwilligers te werven kunnen maatschappelijke organisaties gebruik maken van onze vacaturebank.  Potentiële vrijwilligers kunnen in de vacaturebank zelf - of met hulp van ons - zoeken naar passend vrijwilligerswerk. Beschrijf de vacature zo wervend mogelijk, spreek mensen aan op hun vaardigheden en probeer in de eerste zin de interesse van een vrijwilliger te wekken. Omschrijf wat het werken bij uw organisatie zo aantrekkelijk maakt. 
Als er een reactie binnenkomst op uw vrijwilligersvacature sturen wij deze aan u door. U kunt dan zelf een kennismakingsgesprek met diegene plannen om te kijken of er van beide kanten een match is.

Vrijwilligerswerk doen
Als u vrijwilligerswerk zoekt, dan heeft u keuze te over! In onze vacaturebank staan namelijk zo’n 200 vacatures van organisaties in Katwijk, Rijnsburg en Valkenburg. Om het zoeken makkelijk te maken kunt u de vacatures filteren op activiteit.  Als er een vacature is die u aanspreekt kunt u direct reageren. 

Heeft u vragen neem dan contact met ons op of kom langs tijdens een van onze spreekuren.