Zoeken
Inloggen voor gebruikers

Nieuwsbrief
Eerdere uitgave
klik hier om het archief te bekijken.

Altijd op de hoogte?
Meld je aan voor de nieuwsbrief.Nieuws

ANWB BELOONT GOEDE INITIATIEVEN

De ANWB bestaat op 1 juli 2018 maar liefst 135 jaar. Om dat te vieren geeft de bond maatschappelijke initiatieven een financieel steuntje in de rug. Het ANWB Fonds heeft €135.000 beschikbaar voor iedereen die een initiatief of project wil starten op één van de werkvelden van de ANWB, bijvoorbeeld initiatieven die de verkeersveiligheid vergroten, die mensen mobiel houden en voor projecten die duurzame mobiliteit bevorderen. Voor ieder project is maximaal €10.000 euro beschikbaar. Ideeën aanmelden kan tot 15 mei via https://anwb.nl/fonds

lees meer >>NL DOET VRIJWILLIGERS BEDANKT

Vrijdag en Zaterdag stond heel Nederland in het teken van NLdoet. NLdoet is de grootste vrijwilligersactie van Nederland, georganiseerd door het Oranje Fonds.

lees meer >>SPREEKUUR VRIJWILLIGERSWERK

Katwijk telt ca. 400 organisaties die met vrijwilligers werken, op school, in de sport en cultuur, bij belangenorganisaties en bij creatieve verenigingen. Nieuwe vrijwilligers zijn altijd welkom. De één doet het een uurtje in de week naast een betaalde baan en de ander besteedt er uren aan. Wil je ook iets nuttigs doen in je vrije tijd of iets betekenen voor een ander? Wil je ervaring opdoen als opstap naar betaald werk, iets nieuws leren of nieuwe mensen ontmoeten? Met vrijwilligerswerk is dit allemaal mogelijk.

lees meer >>VERKIEZING VERENIGING VAN HET JAAR.

Wellicht heb je er al iets over gehoord: de verkiezing 'Vereniging van het Jaar' is van start gegaan! Deze verkiezing is een initiatief van NOC*NSF, Kunstbende en het LKCA samen met de Rabobank. De verkiezing heeft als doel de kracht van de sport- en cultuurvereniging bij zoveel mogelijk Nederlanders in de schijnwerpers te zetten. Alle sportclubs, cultuurverenigingen en -stichtingen in Nederland worden uitgedaagd zich te nomineren en hun unieke verenigingsverhaal te delen via www.verenigingvanhetjaar.nl.

lees meer >>OP BEZOEK BIJ WIJKSERVICECENTRUM BINDERS

Maak maandag 29 januari kennis met vrijwilligerswerk bij wijkservicecentrum Binders.

lees meer >>DOE MEE MET NL DOET - 9 EN 10 MAART 2018

Het Oranje Fonds organiseert op 9 en 10 maart 2018, samen met duizenden organisaties in het land, weer NLdoet; de grootste vrijwilligersactie van Nederland. NLdoet zet vrijwilligerswerk in de spotlights en nodigt iedereen uit om een dagje de handen uit de mouwen te steken.

lees meer >>