Zoeken
Inloggen voor gebruikers

Nieuwsbrief
Eerdere uitgave
klik hier om het archief te bekijken.

Altijd op de hoogte?
Meld je aan voor de nieuwsbrief.Nieuws

SPREEKUUR VOOR VRIJWILLIGERS IN VALKENBURG

Vanaf september kunnen de Valkenburgers iedere eerste donderdag van de maand terecht bij het spreekuur voor vrijwilligers in de Brasserie van het Dorpshuis in Valkenburg.

lees meer >>WENSENFONDS RABOBANK LAAT WENSEN IN VERVULLING GAAN!

Stuur de wens van jouw vereniging voor 1 oktober a.s. in.

lees meer >>ANWB BELOONT GOEDE INITIATIEVEN

De ANWB bestaat op 1 juli 2018 maar liefst 135 jaar. Om dat te vieren geeft de bond maatschappelijke initiatieven een financieel steuntje in de rug. Het ANWB Fonds heeft €135.000 beschikbaar voor iedereen die een initiatief of project wil starten op één van de werkvelden van de ANWB, bijvoorbeeld initiatieven die de verkeersveiligheid vergroten, die mensen mobiel houden en voor projecten die duurzame mobiliteit bevorderen. Voor ieder project is maximaal €10.000 euro beschikbaar. Ideeën aanmelden kan tot 15 mei via https://anwb.nl/fonds

lees meer >>NL DOET VRIJWILLIGERS BEDANKT

Vrijdag en Zaterdag stond heel Nederland in het teken van NLdoet. NLdoet is de grootste vrijwilligersactie van Nederland, georganiseerd door het Oranje Fonds.

lees meer >>REGELING GRATIS VOG UITGEBREID PER 1 NOVEMBER A.S.

Het kabinet vindt het belangrijk dat vrijwilligerswerk veilig is en daarom kunnen vanaf 1 november 2018 veel meer organisaties deelnemen aan de regeling Gratis VOG. In de huidige regeling konden vrijwilligers die werken met minderjarigen of met mensen met een verstandelijke beperking gratis een Verklaring Omtrent Gedrag krijgen. Wat gaat er veranderen?

lees meer >>VIP IN DE ZOMERVAKANTIE

In de zomervakantie zijn er geen spreekuren in de bibliotheek in de Hoornes en in de Burgt in Rijnsburg.

lees meer >>VERKIEZING VERENIGING VAN HET JAAR.

Wellicht heb je er al iets over gehoord: de verkiezing 'Vereniging van het Jaar' is van start gegaan! Deze verkiezing is een initiatief van NOC*NSF, Kunstbende en het LKCA samen met de Rabobank. De verkiezing heeft als doel de kracht van de sport- en cultuurvereniging bij zoveel mogelijk Nederlanders in de schijnwerpers te zetten. Alle sportclubs, cultuurverenigingen en -stichtingen in Nederland worden uitgedaagd zich te nomineren en hun unieke verenigingsverhaal te delen via www.verenigingvanhetjaar.nl.

lees meer >>