Zoeken
Menu

De stagebank is voor scholieren van het Voortgezet Onderwijs, die vrijwilligerswerk zoeken voor hun Maatschappelijke Stage. Het is dus niet voor beroepsstages of voor studenten van MBO of HBO. Zij kunnen gebruik maken van de vacaturebank.

Inloggen voor gebruikers

 
Stage soort
Zoekterm


Beschikbare stages :


Lintstage assistenten scoutingleiding voor jongens van 7-11  
Periode: 02-02-10 / 02-02-00
Iedere zaterdag hebben wij een actief programma voor jongens van 7 tot 11 jaar. Wil je meehelpen met het maken en uitvoeren van het programma? Je kunt doen waar jouw talenten liggen en in overleg is er van alles mogelijk!
Stageinfo

- helpen tijdens spellen als spelleider of als themafiguur - limonade en koekjes uitdelen - organiseren van spellen - zoveel je zelf wil.


Stage soort:kinderen, organiseren, sport en spel
 
Stages:0
Periode:02-02-10 / 02-02-00
Tijden:Zaterdagochtend of zaterdagmiddag
 
Meer info >>

Maatschappelijke Stage Amnesty International: Write for Rights 
Periode: 21-10-16 / 21-10-17
Zet je in voor mensenrechten wereldwijd door een schrijfactie te organiseren.
Stageinfo
Geen uitgebreide omschrijving aanwezig
Stage soort:evenementen, organiseren
 
Stages:50
Periode:21-10-16 / 21-10-17
Tijden:Jij bepaalt zelf, in overleg met je stagebegeleider, welke dagen en uren je aan de slag gaat!
 
Meer info >>

Maatschappelijke Stage Amnesty International: Collecteweek 
Periode: 21-10-16 / 21-10-17
Zet je in voor mensenrechten wereldwijd en zamel geld in voor Amnesty International!
Stageinfo
AMNESTY COLLECTEWEEK Elk jaar organiseert Amnesty een nationale collecteweek, waarbij er door het hele land geld wordt opgehaald. Met dit verzamelde geld zet Amnesty International zich in voor de duizenden slachtoffers van mensenrechtenschendingen wereldwijd. Dit geld wordt bijvoorbeeld gebruikt om onderzoek te doen naar misstanden, actie te voeren en voorlichting te geven. Jij kan hieraan bijdragen door zelf mee te lopen tijdens de collecteweek voor jouw maatschappelijke stage. De eerstvolgende collecteweek vindt plaats van 5 t/m 11 maart 2017. Je begint je stage met het maken van een e-learning op www.mas.amnesty.nl. Op deze manier leer je eerst zelf over Amnesty en mensenrechten, zodat je kan uitleggen waarom jij precies collecteert. Ook mag je deze e-learning meteen voor 1,5 uur meetellen voor jouw maatschappelijke stage. Vervolgens word je, na je aanmelding via mas@amnesty.nl, gekoppeld aan een collecteco÷rdinator bij jou in de buurt. Bij deze collecteco÷rdinator kan je je collectebus ophalen en samen overleggen jullie waar en wanneer jij precies gaat collecteren tijdens de collecteweek. Hoeveel uren jij aan deze maatschappelijke stage besteedt, is afhankelijk van de afspraken die je zelf maakt met de collecteco÷rdinator in jouw wijk. Let wel op dat je je op tijd aanmeldt voor deze stage, zodat wij voldoende tijd hebben om jou in contact te brengen met een lokale co÷rdinator. Let op: om te mogen collecteren voor Amnesty International, moet je wel 16 jaar of ouder zijn!
Stage soort:
 
Stages:50
Periode:21-10-16 / 21-10-17
Tijden:Jij bepaalt zelf, in overleg met je stagebegeleider, welke dagen en uren je aan de slag gaat!
 
Meer info >>

Maatschappelijke Stage Amnesty International: Inzamelingsactie 
Periode: 21-10-16 / 21-10-17
Zet je in voor mensenrechten wereldwijd en zamel geld in voor Amnesty International!
Stageinfo
GELD INZAMELEN OP EEN CREATIEVE WIJZE Hoewel iedereen ter wereld mensenrechten heeft, zijn er helaas verschillende landen waar men zich niet aan deze rechten houdt. Zo zijn er bijvoorbeeld landen waar kinderarbeid voorkomt, waar gemarteld wordt of waar de arbeidsomstandigheden heel erg slecht zijn. Amnesty International zet zich wereldwijd in voor de slachtoffers van deze mensenrechtenschendingen. Maar om onderzoek te doen naar misstanden, acties te voeren en voorlichting te geven heeft Amnesty geld nodig. Amnesty neemt geen geld aan van overheden, zodat zij kritisch en onafhankelijk kunnen blijven. Daarom wordt er geld verzameld door mensen die het doel van Amnesty steunen. Jij kan hieraan bijdragen door zelf geld in te zamelen voor Amnesty voor jouw maatschappelijke stage. Je kan zelf een manier bedenken om iets te organiseren waarmee je geld kan inzamelen. Je kan bijvoorbeeld cupcakes bakken en vragen of je ze in de kantine op school mag verkopen, of met jouw klasgenoten zelf leuke spullen maken die je weer verkoopt op school of aan ouders. Je kan ook een filmmiddag, een sponsorloop of een feest organiseren om geld in te zamelen voor Amnesty. Als jij zelf een goed idee hebt, kan je je aanmelden voor deze stage via mas@amnesty.nl. Ook kan je er voor kiezen om kaarsen te verkopen voor Amnesty. Je kan via het genoemde e-mailadres een pakket kaarsen bestellen en deze vervolgens verkopen bij bijvoorbeeld je buren, je familie en vrienden.
Stage soort:evenementen, horeca en gastheer/-vrouw, kunst en cultuur, organiseren, sport en spel
 
Stages:50
Periode:21-10-16 / 21-10-17
Tijden:Jij bepaalt zelf, in overleg met je stagebegeleider, welke dagen en uren je aan de slag gaat!
 
Meer info >>

Maak een mooie website voor ons! 
Periode: 10-05-17 / 31-12-17
De Stichting Open Hof Cultureel zoekt een enthousiaste leerling die voor ons een mooie website kan maken zodat we onze bijeenkomsten professioneel kunnen presenteren
Stageinfo
Je ontwikkelt de opzet en tekst. Je maakt relatie met een ticketshop en integreert Facebook en Twitter. De opzet bespreek met ons en je bouwt een website die we zelf kunnen onderhouden. De opzet zal beperkt zijn (zo┬┤n 10 pagina┬┤s).
Stage soort:kunst en cultuur
 
Stages:1
Periode:10-05-17 / 31-12-17
Tijden:In overleg.
 
Meer info >>